Information till nya internationella medarbetare

Hej INLU!

Den 9 maj anordnas en välkomstdag för nya internationella medarbetare som ni gärna får uppmuntra era nya kollegor att anmäla sig till Welcome Day for new employees | Staff Pages (lu.se)

I och med kommande bankbyte, så kommer Welcome Guide for International Staff (lu.se) att behöva uppdateras. Jag har en kartong med redan upptryckta exemplar på mitt kontor som jag gärna delar ut till er som behöver, maila mig så ordnar vi detta. Först till kvarn 🙂 Därefter kan ni beställa guiden mot en kostnad via Startsida | Media-Tryck (lu.se) Jag kommer höra av mig till Media-Tryck under april för uppdatering av bankinformation.

I introduktion och välkomnande av nya internationella medarbetare, så får ni gärna uppmuntra till att läsa LU-nytt. Att läsa LU-nytt bidrar till en känsla av att tillhöra ett större sammanhang och självklart att inte missa viktig information. Fint om vi kan hjälpas åt att öka att läsningen av det engelska LU-nytt.

Detta var allt för idag – önskar en fortsatt fin vecka och helg när den kommer!

Mvh Karin.

30 mars, 2023

Inlägget postades i

Okategoriserade

2 comments

  1. Görel

    När det gäller LU-nytt så syns det inte så bra i ämnesraden att den även är på engelska (lång rad), kanske kan det stå tidigare på raden?

  2. karinfalth

    Hej Görel! Tack för input, jag för den vidare till kommunikatör som arbetar med LU-nytt. Mvh Karin.

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *