Information om Alfa, påminnelse om event och LICH!

Hej på er!

Hoppas ni har det bra i höstrusket.

I detta inlägg har jag tre informationspunkter.

Den första handlar om Alfa, som från och med den 1 oktober genomför en prishöjningar på sina tjänster. Detta är något de har rätt att göra i enlighet med det centrala avtal vi har med dem. Alfa kommer berätta mer om detta på informationsträffen den 21 oktober, som du kan anmäla dig till här. Du kan också maila mig för att få ta del av de nya priserna.

Jag vill också passa på att påminna om Informationstillfälle angående utbetalning av lön den 6 december kl. 09.30-11.00. Katarina Magnusson och Malin Holm Paulcén från sektionen HR samt Emelie Lundblad från Sektionen Ekonomi deltar. Fokus är utmaningar som kan uppstå gällande internationella medarbetare. Om ni har kollegor som ni anser kan behöva denna information, uppmana dem att prenumerera på denna blogg och såklart också anmäla sig på eventen.

Den tredje punkten handlar om LICH – Lund International Citizen Hub. De flesta av er känner säkert redan till LICH, men för er som nya på LU och som en generell påminnelse, tänkte jag skriva några rader om dem. De anordnar löpande aktiviteter, dit våra internationella medarbetare och deras medföljande är välkomna. Det kan exempelvis vara information med Försäkringskassan, workshop om svensk kultur, stadsvandringar. Läs mer om LICH här och prenumerera gärna på deras nyhetsbrev för att hålla er uppdaterade.

Mvh Karin.

27 september, 2022

Inlägget postades i

Okategoriserade