Housekeeping

Detta är som bekant ett sätt för mig att kommunicera med er alla som på ett eller annat sätt arbetar med internationell personal i det s k INLU-nätverket – dags att se om vårt hus lite:

Den 15 december är det dags för utvidgad HR-frukost på temat internationalisering. Vi körde ju en sådan för ett år sedan och nu är det hög tid för en ny. Ni får länk till mötet genom er representant i LUHR vad det lider.

Vi lovar information om Migrationsfrågor, resonemang om att ni inte får anställa någon utan tillstånd, vi pratar rekryteringsfrågor,  ger er en insyn i ett delprojekt inom HR-Excellence som handlar om onboarding och vi kommer alldeles säkert att säga ”samordningsnummer” minst fem gånger. Erik, Julia, Henriette, Ellen, jag och Jenny står beredda med information, men vi vill också svara på era frågor! Och jag gissar att ni har många frågor. Snälla skicka in dem i förväg till mig Asa.Thormahlen@hr.lu.se samt Jenny.Palmgren@hr.lu.se (gärna med rubrik: frågor till HR-frukost) – annars riskerar vi ”rundgång”.

Sprid gärna informationen om datumet till kollegor som ni tror kan vara intresserade av att delta.

Sedan: Jag har fått ett nytt jobb inom Lunds universitet – jag kastar mig raklång ut i verksamheten igen som centrumkoordinator vid Birgit Rausing Centrum för Medicinsk Humaniora. Det innebär att sektionen HR behöver en ny människa till ”min” funktion – läs utlysningen här. Kanske någon av er vill söka? Fram till jul kan ni fortsätta maila till mig om ni har frågor/funderingar kring internationell personal – eftersom jag redan börjat på nya jobbet kanske det tar lite längre tid med svar, bara. Migrationsärenden kan gå med direktpost till er@migration.lu.se (mer om det i annan bloggpost).

Utlovar en bloggpost som bara kommer att handla om hur roligt jag haft det i samarbetet med INLU, eftersom ni är så fantastiska. För det är ni. För det förtjänar minsann att bloggas om.

18 november, 2021

Inlägget postades i

Allmänt INLU

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *